I s deštěm jsme si užili skvělý týden na horách

I s deštěm jsme si užili skvělý týden na horách

I když se na nás počasí během letošního lyžařského výletu příliš neusmálo, dokázali jsme si užít skvělý týden plný zážitků a nových dovedností. Třetí ročník vílího lyžáku byl nejen o lyžování, ale také o nových přátelstvích, sportu a spoustě legrace.

Děti jsme rozdělili do dvou oddílů, z nichž polovina byla téměř úplně poprvé na lyžích. Celkem se účastnilo 29 dětí z šesti dětských domovů, z toho 4 odvážlivci se rozhodli vyzkoušet snowboardy. S pomocí instruktora se za jedno odpoledne naučili základy a další dny už vesele drandili po svahu.

Když nás na horách zaskočil déšť, nelenili jsme a odpoledne jsme věnovali indoor sportům, jako je fotbálek, kulečník nebo ping pong. Večery pak patřily deskovkám, diskotéce a jeden večer jsme společně zkoukli film Kokosy na sněhu.

Na konci kurzu každý účastník obdržel diplom s osobním hodnocením, oceněním za odvahu, úsilí a zlepšení. Tím jsme ukončili týden plný výzev a radosti.

Děkujeme všem, kteří nám pomohli a podpořili nás během tohoto lyžařského dobrodružství. Bez vaší podpory bychom nebyli schopni tuto nezapomenutelnou zkušenost sdílet s dětmi.

Doufáme, že i přes nepříznivé počasí jsme dokázali, že #objetijevicnezhracka!