Plážový volejbal v polovině listopadu. A s profíky!

Plážový volejbal v polovině listopadu. A s profíky!

V pátek 17. listopadu jsme se v rámci projektu Šanca sportovat ponořili do světa plážového volejbalu a byla naprosto parádní zkušenost! Šanca sportovat si klade za cíl ukázat dětem, jak mohou využít olympijské hodnoty nejen ve svém sportovním životě, ale také v každodenním životě.

Tentokrát jsme si vzali děti z Nového Strašecí na dobrodružství plného smíchu, pohybu a soutěživosti. S dětmi jsme v letním období hrajeme plážový volejbal a sem tam se zúčastníme i nějakého společného turnaje. Můžeme tedy s hrdostí prohlásit, že k míči máme všichni velmi blízko!

Šanca sportovat se snaží podporovat děti z dětských domovů a děti ze sociálně slabších rodin. Mohli jsme tak poskytnout "našim" dětem nejen skvělý sportovní zážitek, ale také možnost rozvíjet dovednosti a schopnosti, které mohou využít i v budoucnosti.

Volejbalový den byl pro všechny zúčastněné skvělým zážitkem, plným radosti, smíchu a fair play. Už teď se těšíme na letní období, kdy budou moci naše malé talenty využít nabyté dovednosti při hře venku.

Děkujeme všem, kdo se k tomuto úžasnému dni připojil a pomohl nám přinést radost a smích do života dětem, které to potřebují nejvíce.