Víkend s vílami pro moravské domovy

Víkend s vílami pro moravské domovy

Začátkem června jsme uspořádali společný víkend pro spolupracující moravské dětské domovy a vyrazily jsme do Hostýnských vrchů. Akce nabídla mnoho příležitostí ke zlepšení vztahů, poznání nových přátel a prožití spousty společných okamžiků.

Hned na začátku jsme se seznámili pomocí seznamovacích her, které pomohly dětem prolomit ledy a navázat nové vztahy. Jakmile jsme se lépe poznali, čekala nás zábavná zimní olympiáda. Užili jsme si závody na běžkách, krasobruslení, individuální olympiádu a dokonce i soutěž v konstrukci raketoplánu pro vajíčko. Úkol byl jasný - vajíčko mělo přežít pád z druhého patra bez poškození. Tato netradiční výzva vyvolala mnoho smíchu a radosti, a výsledné konstrukce byly opravdu originální.

Všichni jsme si užili také večerní diskotéku, kdy jsme tančili a zpívali. Nechyběli ani různé stolní hry, basketbal, fotbal a volejbal.

Celý víkend byl plný zážitků, které nám všem zůstanou v paměti na dlouhou dobu a  doufáme, že tato akce se stane tradicí a budeme moci nadále podporovat a posilovat vztahy mezi dětmi, stejně jako mezi dětskými domovy v regionu.