Prodej předmětů ze Zlaté labutě pošle děti na tábor

Prodej předmětů ze Zlaté labutě pošle děti na tábor

Charitativní bazárek spojený se seriálem Zlatá labuť si v sobotu 20. dubna připsal ohromující úspěch, pouhé tři týdny před očekávaným finále. V Art restaurantu Mánes se sešla široká paleta známých tváří a více než šest set fanoušků oblíbeného seriálu. Provozem dnem provázely herečky Kristýna Ryška, Sarah Haváčová a Šárka Krausová, které spolu s TV Nova a Dramedy stály za organizací celé události.

Tři ženy, které na obrazovce nemusí být nejlepšími přáteli, ve skutečnosti spojuje silné pouto solidarity. Během natáčení jedné společné scény před půl rokem vznikl nápad, který se nyní proměnil ve skutečnost. Kristýna Ryška, která ztvárňuje ikonickou postavu Ireny Kučerové, vyjádřila radost z výsledné částky získané prostřednictvím aukce a prodeje rekvizit ze Zlaté labutě, která půjde na naši organizaci,

Navzdory ukončení natáčení a demontáži ateliérů bylo rozhodnuto využít nadšení fanoušků i herců k podpoře dobročinného úsilí. Výtěžek ve výši 610 000 Kč pomůže pěstounské rodině a pošle děti na dětské tábory.

Na akci nechybělo ani hudební doprovodné vystoupení od Petra Stacha, Natálie Golovchenko, Marty Dancingerové, Emy Businské a Jitky Sedláčkové. Besedy s tvůrci seriálu pak nabídly bližší pohled do tvůrčího procesu.